Hypotheekadvies van uw Hypotheekadviseur uit Borne

Ons kantoor is één van de weinige kantoren die u op alle mogelijke gebieden van verzekeringen onafhankelijk kan adviseren en bemiddelen. Met meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars kunnen wij voor u het grote aanbod bekijken en vergelijken om tot het beste product voor u te komen. Door middel van onze persoonlijke aanpak en u beter te leren kennen, kunnen wij u het beste hypotheek- en verzekeringsadvies op maat geven tegen de voordeligste prijs. U zult hierdoor met een fijner en een meer vertrouwd gevoel een hypotheek kunnen afsluiten. Hier begeleiden de specialisten van Zandstra Financieel Advies u volledig in en zorgt voor een écht Twents gevoel en betrouwbaarheid omtrent hypotheken.

Werkwijze van hypotheekadviseur Borne

Wij adviseren en bemiddelen voor u in hypotheken, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, uitvaartverzekering, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen. Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijke branche. Onze ervaring is dat de meeste mensen een heleboel verzekeringen hebben die zelden tot nooit meer zijn nagekeken sinds afsluitingsdatum. Tevens lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken of verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is daarom ontzettend belangrijk. Een tussenpersoon die meedenkt met uw gezinssituatie en persoonlijkheid en daarop in kan springen. Wij adviseren en bemiddelen als onafhankelijk kantoor en dat houdt in dat wij alle mogelijke aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Dit is van belang om voor elke risico dat u af wil schermen, of elke wens die u heeft de meest geschikte verzekeraar te vinden met de daarbij best behorende polisvoorwaarden en prijs te vinden.

Hypotheekadvies in Borne

Een vertrouwd adres in het centrum van Borne. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden. Wij werken met name in de regio Twente, maar zijn ook bereikbaar voor klanten in de Achterhoek, Salland en de Stedendriehoek. Hypotheekadvies aan uw keukentafel in Borne, Hengelo, Almelo, Enschede? Het is nog steeds mogelijk. Ons kantoor is een van de weinige kantoren die u op alle mogelijke gebieden van verzekeringen onafhankelijk kan adviseren en bemiddelen. Zandstra Financieel Advies is met name werkzaam in de regio Twente.

Verzekeringen BorneAssurantiekantoor BorneHypotheek Borne

Meer weten?

Voorkom piekeren over je hypotheek. Laat je door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij je financieringsgesprek en hypotheek.

Laatste hypotheeknieuws

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: