Hypotheek in Borne

Zandstra Financieel Advies is een onafhankelijk, vertrouwd financieel kantoor gevestigd in het centrum van Borne. Hier kun je terecht voor al jouw verzekeringen, hypotheken en financiële vraagstukken.

Bij ons is het een prioriteit om een binding te krijgen met onze klant, hierdoor kunnen wij de beste verzekeringen en hypotheekadviezen geven die bij jouw financiële situatie, maar ook bij jouw eigen persoonlijke wensen passen. Door ons jong en dynamisch team kun je terecht met al jouw vragen en zorgen voor een fijne, vertrouwde, onafhankelijke en Twente betrouwbare samen werking, zodat ons team de correcte hypotheekadviezen kunnen geven, maar ook het voordeligst.

De werkwijze van hypotheek Borne

De werkwijze van Zandstra Financieel Advies begint eerst bij het professioneel bekijken van jouw financiële situatie. Hieruit maken wij een inventarisatie en kijken welke risico’s het belangrijkst zijn om te verzekeren. Dit word besproken met de klant en kijken naar de verdere wensen indien deze er zijn. Uit deze bespreking kunnen wij de beste verzekeringen en financieringen laten aansluiten bij jouw situaties (financiële situatie, gezinssituatie, persoonlijke wensen) en bij de hierbij aangegeven wensen.

Door onze werkwijze zorgen wij ervoor dat je het voordeligst uit komt met al jouw persoonlijke wensen inbegrepen. Zandstra Financieel Advies komt vaak beter uit dan de vergelijkingssites op het internet, doordat wij aanstellingen hebben wij verschillende banken en verzekeraars. Dit word natuurlijk gedaan voor zowel particuliere branches als zakelijke branches.

Het einddoel van hypotheek Borne

Ons einddoel bij hypotheek Borne is voor de klant de meest passende verzekeringen en hypotheken te vinden die bij alle wensen en situaties passen. Op elke mogelijk gebied van verzekeringen tot en met hypotheken kan Zandstra Financieel Advies onafhankelijk adviseren en bemiddelen. Deze passende verzekeringen en hypotheken worden onafhankelijk het beste en voordeligste vergelijken en hieruit de conclusie trekken welke het beste de klant past en wat tot het beste product kan leiden.

Voor elke hypotheek zorgen wij dat elke risico dat de klant wilt afschermen, de wensen die de klant heeft en de meest geschikte prijs te vinden. Zandstra Financieel Advies biedt de beste en laagste voorwaarden tegen de allerlaagste rentes voor uw hypotheek. Wij zijn de ideale partner om je te helpen met je hypotheken in verschillende situaties;

  • Je eerste woning kopen of misschien zelfs je tweede woning
  • Bestaande hypotheken over wilt gaan sluiten
  • Jouw rentevoorstel grondig wilt laten nakijken

Dit kan allemaal en nog veel meer. Zandstra Financieel Advies heeft voor je de beste specialisten klaar staan op het gebied van hypotheken en zijn de totaalpartner op financieel gebied met adviseren en bemiddelen en komen dan graag langs voor een gesprek.

Wij kijken graag uit naar een langdurig, prettig en vertrouwde samenwerking.

Verzekeringen BorneHypotheekadvies Borne

Meer weten?

Voorkom piekeren over je hypotheek. Laat je door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij je financieringsgesprek en hypotheek.

Laatste hypotheeknieuws

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: