Vacatures:

Vacature Adviseur Particuliere Schadeverzekeringen /  Schadebehandelaar (32-40 uur)

 

Ben jij een teamspeler? Iemand die met beide benen op de grond staat en toe is aan een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet met reageren, want wij zoeken een nieuwe teamspeler in onze jonge informele organisatie.

Wat is voor ons belangrijk?
Wij verkondigen naar onze klanten het Twentse woord. Dat houdt in dat we onze noabers (lees: relaties) goed kennen, dicht bij de klant proberen te staan en duidelijk en begrijpelijk financieel advies te geven. Wij investeren in onze noabers door ze goed te leren kennen en goed de tijd te nemen voor ze.

Wie zijn wij?
Wij hebben een platte organisatie. Bij ons telt iedereen mee. Wij hebben een hecht, jong en informeel team. We ondernemen veel samen met onze collega’s en vinden ook belangrijk dat jij hier in investeert. Voor ons is plezier op de werkvloer echt belangrijk en een doel op zich.

Wie ben jij?
Jij bent vooral jezelf, maar wel iemand die past bij bovenstaande tekst. Daarnaast ben jij in het bezit van WFT basis en WFT schade particulier. Mocht je ook WFT zakelijk hebben, dan is dat een welkome aanvulling.

Wat bieden we nog meer?
Een plek waar jij niet werkt in het bedrijf, maar aan het bedrijf! Iemand die investeert in zichzelf en nooit stopt met ontwikkelen. Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris, mooie werktijden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uren?
Wij staan zowel open voor iemand die parttime als fulltime beschikbaar is. Minimaal 32 uur en maximaal 40 uur (fulltime).

Enthousiast geraakt?
Twijfel niet! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@erikzandstra.nl waarom jij denkt dat je ons team kunt versterken.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Even buurten?

Stuur je CV met motivatievideo of motivatiebrief naar info@erikzandstra.nl. Wij zullen naar aanleiding daarvan zo snel mogelijk contact met je opnemen.