Verzekeringen in Borne

Laat je goed verzekeren met verschillende verzekeringen bij Zandstra Financieel Advies. We hebben meerdere opties en mogelijkheden omtrent hypotheken en verzekeringen. Het betrouwbare advies dat wij u aanbieden komt samen met een persoonlijkere aanpak vergeleken met andere concurrenten waardoor wij de beste verzekeringen kunnen afsluiten.

Dit word gedaan door het bekijken van uw leefsituatie, financiële situatie en persoonlijke wensen mee te nemen en daarna een op maat gemaakte verzekeringspakket kunnen maken.

Zandstra Financieel Advies is een van de weinige adviesbureaus die betrouwbaar adviseert en onafhankelijk bemiddeld en kan bij meer dan 200 aanstellingen bij verschillende verzekeraars en banken een goed aansluitende verzekering aansluiten die past bij u en al uw wensen.

Ons professionele team kan u zowel adviseren op ons eigen kantoor, maar ook bij u langs komen voor een echt Twents betrouwbaarheid omtrent uw verzekeringen.

Een volledig team voor verzekeringen in Borne

Het team van Zandstra Financieel Advies heeft een moderne, onafhankelijke en bevlogen manier van werken en ieder is gespecialiseerd in hun eigen vak. Hierdoor is het makkelijker om u met verschillende onderdelen te kunnen adviseren en een makkelijker, professioneel en begrijpbaar advies te geven zonder enig probleem.

Door onze aanpak van ons samengesteld team word het direct duidelijk waar u aan toe bent en welke verzekeringen het beste zijn dat Zandstra Financieel Advies voor u heeft uitgezocht. Bij ons begint het met een inventarisatie van de situaties van onze klant en bespreken duidelijk en uitgebreid wat de risico’s zijn en wat de beste opties voor de klant zelf is.

Onze prioriteiten zijn bij de klant zelf en willen daarom graag dat wij de beste producten kunnen leveren tegen de voordeligste en beste voorwaarden.

Ons einddoel

Ons einddoel is om Zandstra Financieel Advies voor u een vast aanspreekpunt te laten worden die u kunnen begeleiden en helpen tijdens moeilijke keuzes omtrent hypotheken en verzekeringen. Ons tussenpersoon kan zowel meedenken met uw situaties als uw persoonlijkheid en is daarom zeer goed in het uitzoeken en bemiddelen voor een goed product.

Het tussenpersoon van Zandstra Financieel Advies kan zelfs inspringen bij een al lopende of recente financiële zaak waarbij hij u verder kan helpen met het begeleiden en adviseren van uw situaties. Hieruit kan bijvoorbeeld blijken dat er betere, goedkopere of een beter passende voorwaarden zijn en willen dan ook graag verder helpen met uw zaken.

Ons einddoel is om een langdurig en fijn samenwerking te hebben met de klant. Zowel een hechte binding als een fijn gevoel tussen Zandstra Financieel Advies en de klant zelf. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Assurantiekantoor BorneHypotheek BorneHypotheekadvies Borne

Ga jij van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Jouw zorgen ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: