Jouw assurantiekantoor in Borne

Zandstra Financieel Advies is een assurantiekantoor in Borne dat voor al je vragen over hypotheken, verzekeringen en andere financiële onderdelen adviseert en bemiddeld. Het belangen van ons is de klant zelf en neemt daarom ook alle persoonlijke situaties, financiële situaties, maar ook de wensen bij het aansluiten van een hypotheek of verzekering mee.

Door onze manier van werken waarbij wij de klant beter willen leren kennen op een professionele, maar meer persoonlijkere manier kunnen wij de perfecte hypotheek of verzekering voor je vinden tegen de meest voordeligste prijzen. Hierdoor heb je minder werk, minder zorgen en meer vertrouwen in het afsluiten van jouw financiële zaken en word het ook duidelijker door onze aanpak als tussenpersoon.

Zandstra Financieel Advies bespreekt daarom ook alles grondig met je door en zorgen ervoor dat de klant zelf de prioriteit heeft. De meerdere aanstellingen die wij hebben heeft hierdoor ook voordeel en kunnen daarom onafhankelijk de beste hypotheken en verzekeringen vinden en zijn daarom meestal goedkoper en beter dan de vergelijkingssites op het internet en andere kantoren.

Onze werkwijze als assurantiekantoor in Borne

Onze samenwerking door middel van onze vlotte, dynamische en echt Twents betrouwbaarheid zorgt ervoor dat er een fijner gevoel ontstaat tijdens het bespreken van je financiële situaties en zaken.

Het assurantiekantoor Borne, Zandstra Financieel Advies team staat voor je klaar en met onze inventarisatie gesprek waarbij jouw financiële situatie, gezinssituatie, risico’s, maar ook de wensen die je graag hebt worden meegenomen, kunnen wij de perfecte oplossing voor je vinden tegen een van de beste voorwaarden.

Zandstra Financieel Advies kijkt graag uit naar een fijn, langdurig en professionele samenwerking en heeft daarom, zoals niet veel andere kantoren, een optie om ook bij je langs te komen voor een advies gesprek. Dit kan je een vertrouwelijker gevoel geven omtrent jouw financiële vraagstukken.

Bij ons advies gesprek word ook goed en duidelijk uitgelegd waarom de opties die wij hebben gevonden voor jou het beste zijn en welke opties je allemaal eigenlijk hebt, waardoor het makkelijker voor de klant is om een keuze te maken welke hypotheek of verzekering je wilt laten afsluiten.

Hoe wij je van dienst kunnen zijn

Ons professionele team kan bij je inspelen op zowel nieuwe als al lopende zaken. Doordat wij graag een binding krijgen met onze klant, is het mogelijk om één van onze adviseurs al lopende zaken te laten bekijken. Hierdoor bestaat er een mogelijkheid  dat onze adviseur wellicht wel betere voorwaarden heeft gevonden.

Voor ons is het belangrijk dat een klant één tussenpersoon heeft, omdat de meeste financiële zaken bij verschillende verzekeraars lopen. Hierbij is het makkelijk om één tussenpersoon te hebben die inkijkt in alle zaken en je hierbij zowel begeleid als adviseert ter beste van jezelf.

Door onze authentieke werkwijze, professionele houding, zorgen voor de klant en een echt Twents gevoel zorgt Zandstra Financieel advies ervoor dat jouw zaken worden bekeken door specialisten, elk in hun specifiek vak, waaruit het beste advies word gegeven. Neem vrijblijvend contact met ons op om al je financiële zaken te bespreken met assurantiekantoor Borne.

Verzekeringen BorneHypotheekadviseur Borne

Ga jij van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Jouw zorgen ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: