Ons team in hypotheek Saasveld

Een vertrouwd adres in het centrum van Borne. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is.

Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden. Ons kantoor bestaat uit een jong en dynamisch team die een moderne, bevlogen en onafhankelijke manier van werken hebben. Door middel van onze persoonlijke aanpak en u beter te leren kennen, kunnen wij u het beste hypotheek- en verzekeringsadvies op maat geven. Onze adviseurs komen nog steeds bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken voor wat betreft uw hypotheek.

 

De werkwijze van hypotheek Saasveld

Onze werkwijze begint met maken van een goede inventarisatie van uw financiële situatie. Samen met u bespreken wij welke risico?s noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft.

Uw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw situatie en wensen. Wij kijken naar de juiste verzekeringen tegen de beste voorwaarden. Hier komen wij vaak beter uit dan de vergelijkingssites op internet.

Wij adviseren en bemiddelen voor u in hypotheken, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, uitvaartverzekering, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen. Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijke branche.

Het eind doel van hypotheek Saasveld

Ons kantoor is één van de weinige kantoren die u op alle mogelijke gebieden van verzekeringen onafhankelijk kan adviseren en bemiddelen. Met meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars kunnen wij voor u het grote aanbod bekijken en vergelijken om tot het beste product voor u te komen.

Wij adviseren en bemiddelen als onafhankelijk kantoor en dat houdt in dat wij alle mogelijke aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Dit is van belang om voor elke risico dat u af wil schermen, of elke wens die u heeft de meest geschikte verzekeraar te vinden met de daarbij best behorende polisvoorwaarden en prijs te vinden.

Verzekeringen Saasveld Assurantiekantoor SaasveldHypotheekadvies Saasveld

Meer weten?

Voorkom piekeren over je hypotheek. Laat je door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij je financieringsgesprek en hypotheek.

Laatste hypotheeknieuws

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: