Al uw verzekeringen in Saasveld snel geregeld

Zandstra Financieel Advies is dé expert in Saasveld. Wij zijn een allround assurantiekantoor. Het is voor ons als assurantiekantoor belangrijk een binding te hebben met onze klanten. Wij zijn gevestigd in Borne maar ook beschikbaar voor klanten in de gehele regio Twente en omliggende gebieden. Onze doelstelling is altijd al een langdurige samenwerking geweest. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Hoe werken wij met verzekering in Saasveld

De doelstelling van onze werkwijze is samen met u een inventarisatie te maken van uw huidige financiële situatie. Samen met u gaan we bespreken of een verzekering Enschede overbodig is of juist nodig. U bent hier bij van groot belang om te bepalen of alle verzekeringen goed bij uw situatie aansluiten.

Verschillende soorten verzekering

Er zijn veel verschillende soorten verzekeringen, zo is er voor schade in Saasveld of een overlijdensverzekering. Bij schadeverzekeringen moet u denken aan het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid, gezinsongevallen, opstal, inboedel, auto, rechtsbijstand, doorlopende reis, caravan, motor, brommobielen, oldtimer en pechhulp langs de weg.

Wij kijken goed naar uw persoonlijke situatie en welke mogelijke risico?s u daar bij loopt. Door middel van deze inventarisatie zijn wij in staat u een zo goed mogelijk advies te geven en een pakket samen te stellen dat precies op maat is gemaakt.

Waarin we nog meer van dienst kunnen zijn

Assurantiekantoor Saasveld – Hypotheekadvies SaasveldHypotheekadviseur Saasveld

Ga jij van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Jouw zorgen ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: