Een verzekering of meerdere verzekeringen in Almelo

Zandstra Financieel Advies is dé verzekeringen specialist in de omgeving Twente. Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in verzekeringen, wij zijn namelijk een allround financieel advies bureau in Borne.

Het is voor Zandstra Financieel Advies belangrijk om een binding te hebben met de klant. Wij zijn niet gevestigd in Almelo maar in Borne wij adviseren in verzekeringen voor klanten in zowel de Achterhoek, Salland, Twente en de Stedendriehoek.

Verzekeringen in Almelo: Hoe gaan wij te werk

Het doel van Zandstra Financieel Advies is om u zo goed mogelijk advies te geven over verschillende financieringen en verzekeringen. Door onze ervaring en klant gerichtheid lukt het on vrijwel altijd om de verzekeringen te vinden die bij u situatie aansluiten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn een allround assurantiekantoor, wij kunnen u adviseren in verzekering, schadeverzekeringen, uitvaar, hypotheken, gouden handdrukken en nog meer. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven.

 

Hypotheek PensioenAssurantiekantoor

Ga jij van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Jouw zorgen ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: