Hypotheek in Almelo

Hypotheek Almelo maakt deel uit van Zandstra Financieel Advies en is het Twentse advieskantoor op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor.

Wij zijn een allround tussenpersoon die voor jou alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Ons kantoor is één van de weinige kantoren die jou op alle mogelijke gebieden van verzekeringen onafhankelijk kan adviseren en bemiddelen.

Met meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars kunnen wij voor jou het grote aanbod bekijken en vergelijken om tot het beste product voor jou te komen.

 

Waarom een hypotheek regelen bij Zandstra Financieel advies

Onze ervaring is dat de meeste mensen een heleboel verzekeringen hebben die zelden tot nooit meer zijn nagekeken sinds afsluitingsdatum. Tevens lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken of verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is daarom ontzettend belangrijk.

Een tussenpersoon die meedenkt met je gezinssituatie en persoonlijkheid en daarop in kan springen. Ook wanneer je recent nog met je financiële zaken bezig bent geweest, is het goed om eens met een nieuwe contactpersoon in gesprek te gaan. Een frisse kijk op de lopende zaken en dit tegen dezelfde of wellicht zelfs betere voorwaarden.

Wij kijken graag samen met je naar alle zaken en zullen je voorzien tegen het beste advies. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hoe regelen wij jouw hypotheek in Almelo?

Onze werkwijze begint met maken van een goede inventarisatie van uw financiële situatie. Tijdens dit gesprek weet je precies wat je mogelijkheden zijn, wat je kunt lenen, hoe laag de rente is die wij voor je kunnen afsluiten en wat jouw toekomstige maandlasten zullen worden.

Samen met jou bespreken wij welke risico’s noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen jij daarnaast hebt. Jouw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw situatie en wensen.

Wij kijken naar de juiste verzekeringen tegen de beste voorwaarden. Hier komen wij vaak beter uit dan de vergelijkingssites op internet.

Hypotheekadvies Almelo – Financieel Advies AlmeloAssurantiekantoor AlmeloFinancieel Adviseur Almelo

Meer weten?

Voorkom piekeren over je hypotheek. Laat je door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij je financieringsgesprek en hypotheek.

Laatste hypotheeknieuws

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: