Onafhankelijke adviseur hypotheek

Zandstra Financieel Advies is een onafhankelijke financiële adviseur die u kan adviseren over hypotheken en nog veel meer. Wij zijn een vertrouwde onafhankelijke hypotheek adviseur gevestigd in Borne. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum, dicht bij het centraal station. Mede hierdoor zijn wij goed te bereiken voor klanten, ook als u met het openbaar vervoer wilt komen.

Onafhankelijk Adviseur hypotheek: onze werkwijze

De reden dat wij de ideale partner zijn op het gebied van hypotheken komt omdat het belangrijk is om een onafhankelijke adviseur te hebben voor de hypotheek. Wij kunnen zowel uw huidige hypotheek voor u bekijken of onafhankelijk advies geven over wat de juiste hypotheek is voor u.

Wij geven u onafhankelijk advies over het gehele hypotheek proces. Wij proberen zekerheden in te bouwen tegen een zo laag mogelijke prijs. Omdat wij een onafhankelijke adviseur hypotheek zijn maken wij voor elke klant een uitdraai welke hypotheek verstrekker de goedkoopste is, zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Onafhankelijk Adviseur Hypotheek: Hoe kunnen wij u helpen

Wij zijn niet alleen een onafhankelijk adviseur hypotheek maar een volledig assurantie kantoor dat al uw financiële vraagstukken kan beantwoorden. Zo kunnen wij u ook onafhankelijk advies geven over het pensioen, schade verzekeringen, overlijden en nog veel meer. Wij helpen zowel particulieren, ZZP’ers en MKB’ers.

Meer weten?

Voorkom piekeren over je hypotheek. Laat je door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij je financieringsgesprek en hypotheek.

Laatste hypotheeknieuws

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: