Hypotheek in Hengelo of Twente nodig?

Een huis kopen, daar komt heel wat bij kijken. Uw spreekwoordelijke buurman weet waar u bij de aankoop op moet letten. Maar hoe werkt dat met een hypotheek? In Hengelo en omgeving helpt uw financiële buurman u dan, Zandstra Financieel Advies. Hier spreken we gewone taal. Of Twents, a’j dat leever hebt.

 

Werkwijze: koffie met ‘n praatje

Een kop koffie (of thee) met een praatje, dát is onze basis voor goed hypotheekadvies aan u. Want uw financiële zaken bespreekt u niet met iedereen; dit onderwerp vraagt om vertrouwen. En vertrouwen ontstaat alleen door persoonlijk contact in plaats van online wat gegevens in te vullen.

 

Tijdens een praatje ontdekken we dan ook samen wat u belangrijk vindt. En wat haalbaar voor u is. Ook ervaart u dan dat we écht verstand van (hypotheek)zaken hebben. Want dat kunnen we hier wel roepen, maar het zelf ontdekken geeft natuurlijk meer vertrouwen. Kost niets. Levert wél veel op.

 

Helderheid bij elke vraag die u hebt

Van hoeveel u kunt lenen tot de eventuele risico’s waartegen u zich wilt indekken. Van de hoogte van de rente tot hoe lang u hiervan wilt profiteren. Van wat u per maand gaat betalen tot de manier van aflossen. Als u een huis koopt, loopt u met veel vragen. Wij hebben alle antwoorden voor u.

 

Totaalplaatje: verder kijken dan uw voordeur

Natuurlijk wilt u de beste rente en de beste voorwaarden. Of nu een hypotheek in Hengelo, Borne of andere Twentse gemeente nodig hebt. Dankzij jarenlange ervaring weten we dat een huis kopen wel wat verder gaat dan dat, ook op gebied van geldzaken. Dat is nou precies de reden dat we in zo’n praatje ook naar het totale plaatje kijken.

 

Bent u goed gezond? Hebt u een partner? Denkt u aan uitbreiding van uw gezin of huis? We nemen het allemaal met u door. Net zoals u met een goede vriend bijpraat, doet u dat met ons ook. Elke keer merken we weer dat dit het beste hypotheekadvies oplevert. En waar nodig de beste verzekeringen. Want wat als u overlijdt? Of wat als het dak instort? Na ons gesprek hebt u er op z’n minst over nagedacht.

 

Bij welke situatie hypotheekadvies vragen?

Of u nu uw eerste huis koopt, een verbouwing wilt of twijfelt over de rente voor uw bestaande hypotheek – in al deze gevallen zit u bij ons goed. Dat geldt ook als u de voorwaarden van uw lopende hypotheek wilt laten beoordelen of een tweede huis als belegging of als vakantieadres zoekt. Samen met u vergelijken we allerlei hypotheekaanbieders, eerlijk en zonder oordeel.

 

Doe de hypotheek-challenge

Vindt u dat moderne tijden vragen om moderne middelen? Of twijfelt u of een vergelijkingssite voor hypotheken wellicht tot betere resultaten komt dan een ‘ouderwets’ gesprek met een expert? Wij dagen u graag uit om ons te testen. Sterker nog, wij durven te wedden dat u bij ons beter uit bent én hier een prettiger gevoel aan over houdt.

 

Al sinds onze oprichting in 2011 merken we namelijk keer op keer dat wij als hypotheekspecialisten uw wensen én de hypotheekmogelijkheden beter matchen. En daardoor uitkomen op een betere rente, betere voorwaarden én een beter totaalplaatje voor u. Dus … gaat u de hypotheek-challenge aan?

 

Toe aan ‘n hypotheek uit Hengelo & omgeving?

U bent van harte welkom op ons kantoor in het centrum van Borne. Of we bezoeken u thuis; in uw eigen vertrouwde omgeving, op uw eigen tijdstip. Dus ook gerust ’s avonds of in het weekend. Laat hieronder uw gegevens achter, dan bellen we u snel terug om zo’n praatje te plannen.

Hypotheekadviseur Hengelo – Financieel Adviseur Hengelo – Financieel Advies Hengelo

Meer weten?

Voorkom piekeren over je hypotheek. Laat je door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij je financieringsgesprek en hypotheek.

Laatste hypotheeknieuws

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: