Als uw bestuurder schade veroorzaakt: Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ZZP, stichting, vereniging tot BV

Een fout door een bestuurder kan snel gemaakt zijn en dat is niet altijd te voorkomen. Een bestuursfout kun je gelukkig verzekeren zodat u als bestuurder beschermd wordt op het moment dat u aansprakelijk gesteld wordt. Met Zandstra Financieel Advies voorkomt u die hoofdbrekens. Nou ja, in ieder geval over schade…

Wat speelt er bij u? Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

  • Een taak is verkeerder verricht
  • Er is iets gebeurd dat wettelijk niet mag of kan
  • Er wordt een rechtszaak tegen u aangespannen

Leg ons uw situatie voor zodat u van ons het beste advies kunt krijgen. Of u nu ZZP’er (zelfstandig professional) of MKB’er bent of een groot bedrijf bestuurd. Wij helpen. Op maat.

Waar u verder nog over kunt nadenken

Op alle mogelijke manieren kan schade ontstaan. Wat vindt u belangrijk om dan goed geregeld te hebben? Denk aan:

  • Spullen van medewerkers of klanten die beschadigd raken
  • Gestolen werkmateriaal
  • Ziekte of overlijden van een medewerker, klant of uzelf

Kunt u zelf niet meer werken? Of geldt dit voor een medewerker? Ook dan vindt u bij ons de juiste, betaalbare oplossing. Zie de pagina arbeidsongeschikt.

Online of liever persoonlijk…

Veel zaken regelt u nu online. Vergelijkingssites voor verzekeringen genoeg. Maar… waarom zou u zelf gaan vergelijken als wij dat voor u doen? In 99% van de situaties krijgt u dan dezelfde verzekering. Of zelfs betere voorwaarden. Grootste verschil? Dan weet u zéker dat u goed zit.

Bovendien, als we u eenmaal kennen, houden we alles voor u bij. Verandert er dus iets in uw situatie, in wetten of voorwaarden? Dan krijgt u een seintje. Gratis. Kom daar maar eens om bij vergelijkingssites…

Korting bij preventie

Ook denken we als financiële buurman graag met u mee. Wist u bijvoorbeeld dat u korting krijgt op uw verzekering als u maatregelen neemt om schade te voorkomen? Zoals aan uw gebouw, aan medewerkers of bij een werklocatie? Van gekeurd hang- en sluitwerk tot aanwezige camera’s, brandblusdeken en reanimatieapparaat – wij adviseren u.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering zakelijk voor eens stichting of vereniging: aan u de keus

Voorkomen dat u bedrijfsschade veroorzaakt, dat is in de praktijk best moeilijk. Voorkomen dat de gevolgen groot zijn, is een stuk makkelijker. Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Zandstra Financieel Advies.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor je. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP, MKB of andere rechtsvorm.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp, mkb of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: