Assurantie Hengelo – Úw Assurantiekantoor naast Hengelo

Het assurantiekantoor Hengelo is onderdeel van het vertrouwde team van Zandstra Financieel Advies die u kunnen begeleiden in verschillende hypotheken en verzekeringen. Het team van Zandstra Financieel Advies maakt gebruik van hun werkwijze en hebben ieder hun eigen specialiteit omtrent financiële vraagstukken. Met een echt Twents betrouwbaarheid zijn wij met name makkelijk bereikbaar in de regio Twente. Onze dynamische , bevlogen en onafhankelijke manier van werken zal u hierbij een fijner gevoel geven om een hypotheek of verzekering af te sluiten en Zandstra Financieel Advies probeert het daarom ook zo makkelijk mogelijk voor u te maken.

De werkwijze van ons assurantiekantoor nabij Hengelo

De werkwijze van assurantiekantoor Hengelo, Zandstra Financieel Advies, zorgt ervoor dat financiële vraagstukken simpel, vertrouwd en professioneel beantwoord word en begeleiden u hierin om een verzekering of hypotheek af te sluiten die past bij uw situaties. Zandstra Financieel Advies bekijkt zowel de wensen van de klant als de verzekeringen en hypotheken die het beste passen, zodat het beste product word gekozen. Door onze aanpak waarbij wij graag een band opbouwen met de klant helpt hierbij. U kunt, zoals bij weinig assurantiekantoren tegenwoordig, onze specialisten bij u thuis laten langskomen voor een gesprek om u duidelijk te maken wat de risico’s zijn, welke verzekeringen of hypotheken de beste keuze bij u passen, wat uw situaties zijn, zodat wij hierbij kunnen aanpassen en u hierbij informeren.

Verzekering in Hengelo goed geregeld

Zandstra Financieel Advies kan adviseren en bemiddelen in de volgende onderwerpen: schadeverzekeringen, uitvaarten, hypotheken, gouden handdrukken en meer. Dit is zowel voor particulieren als bedrijven. Door onze onafhankelijke werkwijze komen wij hier beter uit dan meerdere vergelijkingssites op het internet en kunnen u ook een fijner gevoel tijdens het afsluiten van een hypotheek of verzekering geven. Wij zorgen ervoor dat u met weinig moeite het beste product krijgt geleverd tegen de beste voorwaarden. Zandstra Financieel Advies kijkt graag uit naar een fijn en langdurige samenwerking.

Verzekeringen Hengelo – ZZP Hengelo

Ga jij van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Jouw zorgen ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Laatste verzekeringsnieuws

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: