Pensioen zakelijk

Het ondernemerschap is verzekeringstechnisch totaal anders dan het werken in loondienst. Het vergt discipline om een aantal voorzieningen als arbeidsongeschiktheid en pensioen voor uzelf te treffen. Anderzijds brengt het ook risico met zich mee, omdat u niet terug kunt vallen op uw werkgever.

U bent immers uw eigen werkgever.Wij adviseren en bemiddelen voor u op het gebied van pensioen. U kunt naar onze mening niet vroeg genoeg beginnen met het opbouwen van uw pensioen. De meeste ondernemers hebben namelijk geen CAO waar ze onder vallen.

Dit houdt in dat u uw eigen pensioen op moet bouwen. Wij helpen u met het vinden een passende oplossing op verzekeringstechnisch gebied, zodat u inkomen op pensioendatum veilig gesteld wordt.

PensioenjarenFinancieel Adviseur PensioenPensioeninkomenPensioen Particulier

Meer weten?

Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst brengt. Gelukkig bepaal je dankzij een kop koffie (of iets anders) bij ons in ieder geval zelf je financiële toekomst.

Laatste verzekeringsnieuws

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: