Als je ook later lekker wilt leven: ondernemerspensioen

Je bedrijf loopt goed. Je bent druk met de dagelijkse zaken. Later… dat komt wel, denk je wellicht. En dat is ook zo. Toch helpt het nu alvast geldzaken te regelen voor later. Want als het eenmaal ‘later’ is, kost het je meer. Meer tijd, meer moeite, meer geld. Maak het jezelf makkelijk. Met Zandstra Financieel Advies in Twente.

Bijzonderheden rondom ondernemerspensioen

  • Geen cao, dus niet automatisch pensioenopbouw
  • Niet terug kunnen vallen op werkgever (je bent immers de werkgever)
  • Hoe vroeger je begint, hoe voordeliger

Wat past het beste bij je?

Ondernemerspensioen is maatwerk. Immers, hoeveel wilt je later hebben om lekker te blijven leven? En wanneer wilt je ‘later’ precies laten beginnen? Wij kijken en denken met je mee. En vinden pensioen/verzekeringsoplossingen waar je blij van wordt. Nu én later.

Meer weten?

Begin nu met nadenken over een appeltje voor de dorst; drink hiervoor eens vrijblijvend een glas appelsap met ons (koffie of thee hebben we ook 🙂 ). Dan zetten we er samen eens een (appel)boom over op.

Meer weten?

Begin nu met nadenken over een appeltje voor de dorst; drink hiervoor eens vrijblijvend een glas appelsap met ons (koffie of thee hebben we ook). Dan zetten we er samen eens een (appel)boom over op.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: