Financieel Adviseur Particulier

Zandstra Financieel Advies is de ideale financieel adviseur voor particulieren. Wij zijn een assurantiekantoor gevestigd in het centrum van Borne. Wij kunnen particulieren adviseren in verzekeringen, hypotheken, overlijden, pensioen en nog veel meer.

Financieel Adviseur Particulier: Wat kunnen wij voor u betekenen

Onze ervaring als financieel adviseur voor particulieren leert ons dat het merendeel van de mensen veel verzekeringen hebben lopen waar lang niet meer naar gekeken is. Wij kunnen samen met u kijken wat voor u nou echt belangrijk is en welke wensen u verder nog heeft. Wij komen hier vrijwel altijd beter uit dan vergelijkingssite ?s op internet. Daarnaast vergelijken wij zoveel mogelijk opties met elkaar om voor u de beste verzekeringen te vinden.

Financieel Adviseur Particulier: Hoe gaan wij te werk

Financieel Adviseur Particulier begint altijd met het inventariseren van uw financiële situatie. Zodra wij eenmaal een duidelijk overzicht hebben gaan we met u overleggen welke verzekeringen voor u het belangrijkste zijn en welke wensen u verder nog heeft. Voor ons als financieel adviseur particulier staat klant tevredenheid voorop.

Ga jij van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Jouw zorgen ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Laatste verzekeringsnieuws

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: