Financieel Adviseur bij Overlijden

Bent u op zoek naar een financieel adviseur, die u bijstaat bij overlijden? Wij zijn Zandstra Financieel Advies en we zijn een assurantiekantoor dat advies geeft over verzekeringen, pensioen, goudenhandrukken en nog veel meer.

 

Financieel Adviseur bij Overlijden: wat kunnen wij voor u betekenen

Als financieel adviseur overlijden zijn wij van mening van mening dat het erg belangrijk is om een goed beeld te hebben bij de risico’s als iemand uit uw gezin komt te overlijden. Een uitvaart kan namelijk hoge kosten met zich mee brengen. Dit probleem kan veelal verholpen worden met een uitvaartverzekering maar dan is het wel zaak dat u de uitvaart verzekering heeft die het beste bij u aansluit. Financieel Adviseur Overlijden kan u helpen met het selecteren van de juiste uitvaartverzekering.

 

Financieel Adviseur Overlijden: hoe gaan wij te werk

Onze werkwijze is samen met u een goede inventarisatie te maken van uw financiële situatie. Samen met u bespreken wij welke zaken noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft. Wij kijken naar de juiste uitvaart verzekeringen tegen de beste voorwaarden. Hier komt wij onze financieel adviseur overlijden vaak beter uit dan de vergelijkingssites op internet.

Nooit meer over praten

Liever heb je het niet over de dood. Als je met ons gesproken hebt, hoeft dat ook niet meer. Want dan weet je zeker dat alles goed geregeld is. Wees er dus bij voor het te laat is…

Vergelijkingskaart Risico’s

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: